Singles Keurmerk
Workshop Hoe versier ik contact?
Zondag; 28 september 2014, 1 dag Plaats: Zwolle

 
Flitsende openingszinnen blijken niet te werken, versiertrucs leveren teleurstellingen op. Sommige mensen denken dat het uiterlijk doorslaggevend is bij het versieren, maar als je om je heen kijkt zie je dat dat niet klopt. Waar gaat het dan wel om? Hoe moet het dan wel? Tijdens deze cursus gaan we in op het verschil tussen contact leggen en versieren. Versieren is een kunst, contact leggen een kunde. Op deze workshop werken we aan beiden.
Onderwerpen die aan bod komen zijn:
  • Lichaamstaal, oogcontact en uitstraling.
  • Het "lekker in je vel" gevoel.
  • Aandacht geven, aandacht krijgen.
  • Onzekerheid, gezichtsverlies en initiatief.
  • Humor, spontaniteit en magie.
In de prijs van 79 euro in inbegrepen: koffie/thee lunch cursusmateriaal
Deze workshop wordt verzorgd door Liselotte Visser En Sebas Visser.
  • Sebas Visser studeerde leraar Pedagogiek (afgestudeerd 2014) en Drs. Liselotte Visser studeerde sociale psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (afgestudeerd 1992). Haar werkterrein omvat een breed scala aan trainingen op het gebied van communicatie en sociale vaardigheden, ze werkt als psycholoog voor Mens & Relatie, als psycholoog voor RelatieBalans en heeft een eigen praktijk als Gz-psycholoog. In 2012 werd haar boek "Is je relatie te redden" gepubliceerd. In 2014 wordt haar boek "Hoe vind en bind je jouw droompartner" gepubliceerd.
De workshop is op zondag en zal van 10.30 tot 16.00 uur duren. U wordt tussen 10.00 en 10.20 uur welkom geheten met een kopje koffie of thee.
Leerzaam, ongedwongen en... gezellig!
    Inschrijven niet mogelijk
terug naar de activiteitenkalender